Jägarexamen med Skjutskolan

 

Vi på Skjutskolan kan nu tillsammans med Korrö Bruk erbjuda Sveriges bästa utbildning inom jakt och jägarexamen i unik småländsk bruksmiljö. Fantastiskt boende i underbar miljö, kulinarisk mat och med skjutbana och jakt på de egna ägorna.

Vår erfarenhet är att den teoretiska delen av utbildningen alltid ska ske genom intressanta föreläsningar och att de efterföljande diskussionerna i grupp fördjupar din kunskap. Vår absoluta övertygelse är att detta är det bästa sättet att förmedla jägarkunskap. Rätt eller fel i jaktsituationer är svårt att läsa sig till genom litteratur, instuderingsfrågor över nätet eller via en app i telefonen.

Våra pedagogiskt upplagda föreläsningar gör att du kan du komma till oss utan teoretisk eller praktisk förkunskap. Det kan även vara att föredra då gruppdiskussionerna tenderar att bli mer intressanta och du kan även ha lättare att tillgodogöra dig de praktiska momenten utan tidigare kunskap.

Vi på Skjutskolan tillhandahåller alltid en komplett jägarexamensutbildning, med teoretiska föreläsningar. Till de praktiska skjutmomenten och säkerheten har vi erfarna instruktörer som utbildar hundratals nybörjare om året vilket ger dig som kund trygghet i de praktiska skjutmomenten. Våra jägarexamensprov görs alltid av provledare på en av naturvårdsverket godkända banor.

Adress
Korrö Bruk

362 97 Linneryd
Telefon 0470-541200